Återvinning och miljö

by

> En av våra viktigaste tankar kring vår arbetsplats är återvinning och klimatsmart miljö. När vi hösten 2019 flyttade över till de nyrenoverade lokalerna mitt emot behövde vi uppdatera våra matsalsmöbler och köpa in fler soffor samt fåtöljer till vår lounge. Detta är även vårt största mötesutrymme där våra månatliga personalmöten äger rum, så det kändes viktigt med både färg, form och funktion.

Det är inte svårt att hitta snygga kontorsmöbler, det svåra är att hitta prisvärda alternativ. Som av en slump ramlade vi över ett lokalt företag här i Linköping som hade precis det vi letade efter: begagnade kontorsmöbler i utmärkt skick till ett rimligt pris. Det svåra blev istället att välja vilka möbler vi ville ha.

Efter lite tålamod och letande kom vi över detta parti med soffor och fåtöljer som passade oss som handen i handske. Alla möbler är noga synade på fel och brister och om någon skada skulle upptäckas renoveras det omedelbart. De ångtvättas och kontrolleras innan leverans. Nu är ni säkert riktigt nyfikna på vilket företag vi anlitat: Recycling Partner i Linköping. Tummen upp för deras arbete!